top of page
IMG_9101.JPG
IMG_8103.JPG

HI! IK BEN SACHA

Brand designer & oprichtster van STUDIO ACHA

Mijn missie is om jouw merk te laten stralen met een onderscheidend brand design. Ik geloof dat elk merk uniek is en een eigen verhaal heeft dat het verdient om te worden verteld. 

Daarom biedt STUDIO ACHA een persoonlijk en op maat gemaakt design aan om jouw merkidentiteit te laten spreken en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

Door middel van

•   BRANDING   •   PHOTOGRAPHY   •   WEBDESIGN   •   PACKAGING   •   LOGO   •   CONTENT CREATOR   • 

Waarom kiezen voor STUDIO ACHA:

Persoonlijk: Bij STUDIO ACHA ben je geen nummer. We nemen samen de tijd om jou en jouw merk te leren kennen, zodat er een ontwerp gecreëerd wordt dat perfect bij jou past.

Identiteit: STUDIO ACHA gelooft in het belang van een sterke merkidentiteit en merkbeleving. Als design studio zet STUDIO ACHA zich in om een innovatieve, herkenbare, trendy en sterke uitstraling voor jouw merk te creëren.

Jou: Bij STUDIO ACHA draait het allemaal om jou en jouw merk. STUDIO ACHA kijkt ernaar uit om met jou samen te werken om een brand design te creëren dat jouw unieke identiteit bevat en jouw verhaal tot leven brengt. 

Tijdens mijn studie besloot ik mijn eigen bedrijf op te starten. Vanuit een passie voor ontwerpen, ontwikkelen en persoonlijke aandacht voor een klant en zijn of haar bedrijf is STUDIO ACHA ontstaan. 


STUDIO ACHA is en creatieve branding studio dat zich richt op branding, web- en grafisch design, fotografie en social media concepts. Met een duidelijke branding wordt de online positie van je merk verbeterd en wordt de doelgroep directer aangesproken. 


STUDIO ACHA helpt bedrijven om zich beter te positioneren in de nieuwe online media en onderscheid zich door haar enthousiaste, persoonlijke en vernieuwende aanpak in zowel beeld als tekst. 

IMG_0173.jpeg

Laat me je helpen

om jouw MERKVERHAAL te vertellen

Ben je geïnteresseerd om samen te werken?

Plan via onderstaande knop een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page