top of page

MAGGIE'S WAY

Hét lifestyle platform voor een gezonde mentale en 
fysieke gezondheid.

STUDIO ACHA heeft Maggie's Way ondersteund met het creëren van een (online) branding, webdesign & uitwerken van diverse grafische uitwerkingen. 

Maggie's Way is ontstaan uit het persoonlijke verhaal en ervaringen van Maggie. 


Neem zeker een kijkje op de website van Maggie's Way!

MW_logo.jpg
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
MW_logo03.jpg
MW_socialmedia02 kopiëren.jpg
The Way_1.jpg
_Q9A4079.jpg
THEWAY_OPEN2.jpg
MW_website kopiëren01.png

"Ik ken Sacha van STUDIO ACHA nu bijna een jaar. Vanaf het begin hadden we eigenlijk direct een klik omdat we ook visueel heel erg met elkaar matchen. Ook als persoon is ze zo heerlijk enthousiast en kunnen we samen helemaal "aan" gaan!

In de eerste maanden hebben we samen mijn website gebouwd en wat was dat een geweldig proces, samen creatief zijn en samen tot iets moois komen. En wat is het prachtig geworden!

Ik ben echt trots op haar!! Zonder haar was dit nooit gelukt!  Zij vult mij aan, ze is mijn houvast, mijn klankboord, inspiratie en mijn planner en alles met een ongelofelijke drive en zoveel creativiteit. We zijn steeds beter op elkaar ingespeeld en ik ben steeds meer onder de indruk van wat zij allemaal kan. Audio, video, beeld, grafisch, ze is een echte tovenaar. En daarnaast is ze marketing technisch ook echt heel sterk!

We zijn altijd aan het zoeken om dingen beter te maken en de wereld een beetje mooier te maken met Maggie’s Way. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en deze mooie visie met mij deelt.

Liefs,

Maggie

bottom of page