top of page

BRAND SHOOT

LEG JOUW MERK KRACHTIG VAST

IMG_0305 kopiëren kopiëren.jpeg

Bij deze BRAND SHOOT draait alles om het vastleggen van de essentie van jouw merk. Of het nu gaat om een product, een dienst, of het team achter het merk, STUDIO ACHA richt zich op het vangen van de emotie, de passie en de authenticiteit die jouw merk uniek maakt. 

Met een BRAND SHOOT creëer je de mogelijkheid om jouw merk op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren en een blijvende indruk achter te laten bij jouw ideale doelgroep.

TIJDSDUUR   |  

1 DAG SHOOT
1/2 DAG BEWERKEN

PERSONAL SHOOT

HET PROCES

STRATEGIE & CONCEPT
Samen kijken we naar jouw merkverhaal, doelstellingen en wensen. Dit vormt de basis voor het concept van de fotoshoot.

PLANNING & UITVOERING

Vanuit het gesprek vormt zich een visueel plan in de vorm van inspiratie beelden en een time table zodat alles naadloos verloopt op de dag van de shoot.

FOTOSHOOT

De fotosessie richt zich op het vastleggen van diverse aspecten van jouw merk. Vanuit de inspiratie beelden wordt diverse settingen gecreëerd en uitgewerkt. 

BEELDBEWERKING

In de nabewerking worden de foto's uitgezocht en bewerkt om een herkenbare en professionele uitstraling te garanderen die past bij jouw merkidentiteit.

OPLEVERING

De bewerkte beelden worden aangeleverd en zijn klaar om gebruik te worden voor al jouw marketing- en branding behoeften.

BRANDING SHOOT

BRAND SHOOT

Wil jij ook een boost geven aan je online visitekaartje met een persoonlijke brand shoot?

bottom of page