ALGEMENE VOORWAARDEN

Betaling
De betaling van alle diensten op deze website worden in twee termijnen gefactureerd. Nadat er akkoord is gegeven op een voorstel en voordat een project van start gaat, betaal de klant een niet-restitueerbare aanbetaling van 50% van de totale factuur. Na het afronden van het project wordt het resterende bedrag gefactureerd. Deze betaling zal eveneens 50% van de totale factuur bedragen.

Het verschuldigde bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur betaald te worden. 

Prijzen
De prijzen van alle diensten op deze website zijn in euros - exclusief BTW en exclusief eventuele andere kosten voor bijvoorbeeld:
- Website licentie/hosting
- Content creatie (materiaal, locatie & props)

Dienst
STUDIO ACHA biedt ook diensten aan met vaste uren per maand. Denk hierbij aan content creatie, social media concepts/onderhoud en/of brainstorm sessies. Voor het verminderen in uren of stopzetten van een van deze diensten geldt een opzegtermijn van 2 maanden. 

Copyright
"Keep up-to-date"
Natuurlijk is het mogelijk dat nadat een project is opgeleverd de klant mogelijk iets wilt aanpassen. Omdat het auteursrecht/copyright bij STUDIO ACHA ligt zullen deze aanpassingen door STUDIO ACHA (of in overleg zelf) worden toegepast. De klant heeft voor kleine aanpassingen zoals het wijzigen van content of teksten/titels de vrijheid om dit zelf te doen. 

Al de ontwerpen en uitwerkingen zijn in eigendom van STUDIO ACHA. Deze kunnen niet worden gedeeld, doorverkocht of opnieuw worden gedistribueerd, zowel commercieel als niet-commercieel zonder toestemming van STUDIO ACHA.